Om LIFETIME

LIFETIME er dansk brand og eget af familievirksomheden M. Schack Engel A/S, som blev grundlagt i 1972.

Virksomheden M. Schack Engel A/S startede helt tilbage i 1924, hvor Lars Hans Engel, bedstefar til den nuværende virksomhedsejer, åbnede et værksted til reparation af træmøbler i Højer, en lille landsby i den sydvestlige del af Danmark. Hans søn, Martin Schack Engel overtog virksomheden i 1958 og udvidede porteføljen af træprodukter, hvor han i de følgende år skiftede det lille værksted til en lille møbelproduktion.

Alle møbler var lavet af fyrretræ og de første modulopbyggede senge, blev holdt sammen af trækiler, så der ikke bare behov for beslag eller metalskruer, hvilket var ret unikt på dette tidspunkt. På grund af stor efterspørgsel, fokuserede virksomheden på børne- og ungdomsmøbler og investerede yderligere i medarbejdere og udstyr til en udvidet møbelproduktion. Dette blev starten på et vellykket sengesystem, der startede med at hedde ’Rune’, herefter ’Classic’ og nu LIFETIME Kidsrooms ’Original’. En udvikling, der har været drevet af hele 3 generationer i Engel-familien – hvor den seneste og nu 4. generation, Henrik Engel, John’s søn i 2013 blev en del af.

I dag drives og ejes virksomheden af John Engel, hans søn Henrik Engel og Keld Nielsen, der tilbage i 2008 blev en del af ejerkredsen efter at have arbejdet mange år i virksomheden.

Alle LIFETIME Kidsrooms møbler er fremstillet i vores eget danske produktionsanlæg på 13.000 m2 i Højer - ved hjælp af eksperter, møbelfagfolk og en ultramoderne maskinepark. Tekstiler og tilbehør laver vi i samarbejde med en række dygtige og erfarne designere og producenter, som har deres ekspertise på dette område.

LIFETIME Kidsrooms er stolte af at kunne bibeholde vores møbelproduktion i Højer, Danmark - og forhandle vores danske kvalitetsmøbler i mere end 35 lande verden over. Vi er en større, men meget miljøbevidst møbelproducent, som producerer bæredygtige møbler af høj kvalitet. Al elektricitet på vores fabrik og kontorer er fra den bæredygtige energikilde - vindmøllen. Vores fabrik alene opvarmes med restmateriale fra vores egen produktion. LIFETIME Kidsrooms modtog en Green Environmental Award tilbage i 2004 for vores ansvarlige og miljøvenlige produkter.