Once upon a LIFETIME

 

LIFETIME er et brand af et familieejet firma M. Schack Engel A / S og blev oprettet siden 1972.

Virksomheden M. Schack Engel A / S kan se tilbage på årtiers erfaring inden for møbelbranchen. Historien om møbelproduktion i Danmark, Højer, går tilbage til 1924, da Lars Hans Engel, bedstefar til den nuværende virksomhedsejer, åbnede et værksted til reparation af tømmer. Hans søn, Martin Schack Engel overtog virksomheden i 1958 og udvidede porteføljen, hvor han etablerede værkstedet i de følgende år til en lille møbelproduktion.

Alle møbler er lavet af fyrretræ og holdt emnerne med trækiler sammen.

På grund af stor efterspørgsel fokuserede virksomheden på børne- og ungdomsmøbler og investerede i medarbejdere og udstyr til en møbelproduktion. Dette var samme tid som udgangspunktet for et vellykket sengesystem, der i 1974 startede som 'Classic System' - den direkte forgænger for nutidens 'LIFETIME Kidsrooms Original'. En udvikling, der er drevet af tredje generation af Engel-familien. Lars og John Engel steg i 1982 i virksomheden og otte år senere et salgsselskab i M. Schack Engel A / S.

Endelig overtog de begge virksomheder i 1992 og fusionerede dem i 2008 til M. Schack Engel A / S. De to brødre støttes i dag af bestyreren af medejer Keld Nielsen. Til dato er alle originale møbler fra LIFETIME Kidsrooms fremstillet i vores egen familie - ved hjælp af ekspertskabsmaskiner, træarbejdere og en ultramodern maskinpark. Tilbehør og tekstiler er skabt i samarbejde med mange store designere, der implementerer med de nyeste trends i vores produkter.