Kvalitetsbørnemøbler siden 1972

Godkendelser

GODKENDELSER

LIFETIME ER HÅNDMÆSSIG KVALITET FRA M.SCHACK ENGEL A/S
Alle LIFETIME produkter er af højeste håndværksmæssig udførelse og kvalitet fra M. Schack Engel A/S møbelfabrik i Danmark. Der er 200 år gamle fagmandsmæssige traditioner og erfaringer, som man fremstiller senge og møbler til soveværelset efter, stadig efter de strengeste kvalitetskrav.

HOLDBART FYRRETRÆ FRA KONTROLLERET SKOVBRUG
For Schack Engel her det altid været en selvfølge, at vi kun arbejder med holdbare materialer. Møblerne skal jo holde gennem hele barndommen og længere endnu. Alle LIFETIME produkter fremstilles derfor af solidt fyrretræ fra kontrolleret og bæredygtigt skovbrug i Nordskandinavien, som giver det stærkeste træ. Træet er et levende materiale, som kan ændre sig over tiden, som udseende af åretegninger og knaster – det skaber er med til at skabe varme og trivsel og er et tegn på materialets kvalitet. Træets overflade er behandlet med miljøvenlige lakker og bejdser på vandbasis.

SIKKERHED I FØRSTE RÆKKE
Sengene med de høje sider, den glatte finish og yderst stabile konstruktion giver den mest sikre soveplads til dit barn. Alle LIFETIME´s senge opfylder den strenge europæiske norm, EN 747 og testet af TÜV. Desuden ydes der 5 års garanti på alle senges konstruktion.

TEKSTILER
Vores tekstiler er Öko-Tex©- certificerede, hvilket betyder, at de er sikrede mod at give skadevirkning på dig, fra f.eks. formaldahyd og andre kemikalier.

tuv_1 tekstil