Kvalitets børnemøbler siden 1972
Dansk Design - produceret i Danmark header_banner_heart

ORIGINAL SYSTEMET

LIFETIME Original tilbyder mange indretningsløsninger til børneværelset. Her får du muligheden for at vælge imellem et stort sortiment af forskellige sengekombinationer og et bredt udbud af tilbehør, så som reoler klædeskabe, skriveborde, lamper etc etc.

Systemet er baseret på en basisseng, som med understel, mellemdele og tilbehør kan forvandles til indretningsløsninger passende til barnets alder og behov. Vælg også imellem 2 forskellige sengebunde og skrå eller lige stige.

HVIDPIGMENTERET ELLER HVIDLAKERET?
LIFETIME Original tilbydes i 2 forskellige overfladebehandlinger: Hvid pigmenteret og hvid lakeret. Møbler med den hvid pigmenterede overflade er produceret i den traditionelle nordskandinaviske fyr med knaster og den naturlige struktur af træet skinner igennem overfladen. Overfladen tillader træet ”at ånde” og knaster slår ikke om i anden farve. Dog er overfladen så robust, at den kan modstå smuds og at den renses med almindelige rengøringsmidler. Træets farve ændrer sig i takt med lysets indvirkning henover årene. For at genopfriske overfladen kan man bruge et ”hvid pigmenteringssæt”.

Den hvid lakerede overflade er en traditionel lak som afslutter overfladen. For at knaster ikke slår igennem er møblerne produceret i knastfrit fyr i kombination med MDF dele, så som fyldninger i senge, skuffefronter og låger. De hvid lakerede MDF dele er lakeret med en træstruktur på overfladen, så overfladen optisk passer til de andre dele af sengen. En lille farveforskel kan forekomme.

Møbler med hvidpigmenteret finish har altid -01W til slut i varenummeret. For møbler der er hvidlakeret er det -10

LAMPESKÆRM MOROCCO CHIC

Tilmeld dig nyhedsbrevet