Om LIFETIME

VELKOMMEN TIL LIFETIME
Vi tager ansvar!

 

BØRN ER VORES FREMTID

LIFETIME Kidsrooms er brandet for vores danske familievirksomhed M. Schack Engel A/S, som blev etableret i 1972 med en produktionshistorie, der går tilbage til 1924. Med 4. generation involveret i familievirksomheden ved vi, hvor vigtigt det er med sunde og glade børn, der kan føre vores arv videre.

VI ER STOLTE AF VORES PRODUKTER

50 års erfaring med fremstilling af møbler til børn gør, at vi med stolthed kan se tilbage på vores historie og et veludviklet produktsortiment. Vi tilbyder 5 års garanti på fabrikationsfejl på alle vores sengekonstruktioner. Det er vores formål at producere førsteklasses møbler til børn, hvor kvalitet, sikkerhed, kreativitet og bæredygtighed er hovedingredienserne.

VI TÆNKER BÆREDYGTIGT

Vores produktion i Danmark er underlagt strenge sikkerhedsregler for medarbejdere og miljø. Men vi vil gerne gøre mere. Derfor køber vi elektricitet fra vindmøller, opvarmer vores faciliteter med restmaterialer og bidrager til en cirkulær økonomi ved at sortere vores affald. Vi bliver ved med at udfordre os selv for at beskytte det vi har.

VI BEKYMRER OS OM VORES VERDEN

Vores træmaterialer kommer fra ansvarligt forvaltede skove i Nordeuropa. Her vokser træerne langsommere, hvilket sikrer et hårdere og førsteklasses materiale. Lakken på vores produkter er vandbaseret og ikke skadelig, hverken for børn eller for miljøet.

VI SØRGER FOR SIKKERHED

Med vores ekspertise tilbyder vi et produkt, der er sikkert at bruge. Vores sengekonstruktion er testet af TÜV Tyskland og overholder alle krav i DIN EN 747-1:2015 - 747-2:2015. Vi udvikler løbende vores sikkerhedsfunktioner, så vi kan sikre et sikkert produkt til alle fremtidige generationer.

VI GØR DRØMME TIL VIRKELIGHED

LIFETIME Kidsrooms kollektionen har en række spændende senge, fra hussengen til himmelsengen, praktiske multisenge og smarte højsenge, der gør plads til opbevaring og leg. Vores forskellige madrasser og lameller er her for at imødekomme de individuelle behov - for i det hele taget at sikre søde drømme i en seng, der gør drømme til virkelighed!

VIRKSOMHEDEN BAG BRANDET - M. SCHACK ENGEL A/S

Selvom vores virksomhedseksistens kan spores tilbage til 1837, var det i 1972, at familievirksomheden begyndte at producere møbler med fokus på børn.

Derfor fejrede LIFETIME sit 50 års jubilæum i 2022. 


Under ledelse af Martin Schack Engel blev der produceret køjesenge og andre møbler, hovedsageligt af fyrretræ, og den første kollektion RUNE blev etableret. 

1974: Den stigende efterspørgsel efter børnemøbler flyttede virksomhedens fokus, og en ny møbelkollektion kaldet CLASSIC blev designet. Sengesystemet brugte trækiler til at sætte elementer sammen og promoverede konceptet med en basisseng og modulære møbler.

1982: Martins sønner, John og Lars, kom med i familievirksomheden som 3. generation. John blev ansvarlig for salg og distribution, mens Lars var ansvarlig for produktionen.

1995: Begge sønner arvede virksomheden fra deres far og fortsatte hans arv med endnu en kollektion kaldet COMPACT og senere ORIGINAL. LIFETIME blev det nye brand for familievirksomheden. I de følgende år blev produktsortimentet udvidet - sengelinned, andet tilbehør og farverige sengefronter blev føjet til sortimentet.
 
2006: Ideen om at skabe udendørs rum til indendørs børneværelser var det grundlæggende koncept for den første hytteseng/husseng TREE HOUSE. Hyttesengen/hussengen blev en bestseller og dermed grundlaget for andre hussenge. Hvidpigmenteret og hvidlakerede senge tog over og blev de mest populære.

2008: Den mangeårige medarbejder Keld Nielsen blev ny medejer og direktør, og produktions- og distributionsenhederne blev slået sammen og drevet under navnet M. Schack Engel A/S. Kort tid efter gik Lars Engel på pension.

2013: Henrik, søn af John Engel, træder ind i familievirksomheden som det første barn i 4. generation. LIFETIME kollektionen udvikles løbende for at skabe et "hyggeligt" rum i børneværelset.
 
2018: En ny produktserie kaldet COOL KIDS blev designet til at give et alternativt koncept, der bygger på en enkel linje med mindre modularitet. LIFETIME ORIGINAL konceptet fortsatte dog med at vokse på grund af den store efterspørgsel efter vores brand med spændende temasenge.

2022: Vi er stolte af at kunne fejre 50 år med LIFETIME, som har været en rejse med kontinuerlig læring, udvikling og nytænkning med missionen om at opfylde drømme. Vores rejse startede med enkelte møbler og fortsætter med et helt univers af modulære møbler og tilbehør til at skabe hyggelige og spændende barndomsminder.Vores 15.000 m2 store produktionsanlæg og kontor ligger afsides placeret i det sydvestjyske landskab. Vores jordnære mentalitet er drevet af det smukke miljø, der omgiver os. Det minder os dagligt om, hvor vigtigt det er at bevare det, vi har, for os selv og kommende generationer. Derfor udfordrer vi os selv til at finde de mest bæredygtige løsninger.