Sikkerhed & certifikater

LIFETIME ER SIKKER AT BRUGE - det er certificeret!

Hos LIFETIME er sikkerhed et af de ansvarlige valg vi træffer. Det er måske ikke altid, at det går lige godt med designidéer eller innovation, men vi skærer simpelthen ikke ned på sikkerheden. Vores møbler lever op til de strenge EU-krav til børnemøbler (EN 747-2015, AfPS GS 2019:01), og vi lader TÜV SÜD certificere vores kvalitet. Desuden er vores lak og materialer godkendt til at overholde og opfylde sikkerheds- og sundhedskravene i den tyske produktsikkerhedslov.Det er yderst vigtigt for os, at forældre og børn føler sig trygge og sikre, når de bruger vores møbler. Det har vi i tankerne, når vi udvikler nyttige sikkerhedsudvidelser, såsom ekstra sikkerhedsafskærmninger, alternative muligheder for at komme ind og ud af LIFETIME senge eller nyttige gelændere til stiger.

 

 

FRA GENERATION TIL GENERATION

Vores familievirksomhed har altid været drevet af passionen for at skabe unikke møbelløsninger til børn, der inviterer til leg, læring og søvn. LIFETIME løsninger skal derfor altid være modulære og have en lang levetid, lige så vel som de skal danne rammen om en sund udvikling for børn i alle aldre.

Vi fremmer møblernes kvalitet frem for kvantitet, med fokus på genanvendelighed og et klassisk tidløst look, der kan tilpasses forskellige behov. Da børn uundgåeligt vokser, vokser LIFETIME møblerne med dem gennem smart modularitet og smarte løsninger. Vores sengesystem holder til flere ombygninger og kan, ligesom vores familievirksomhed, gå i arv fra generation til generation.

Gennem mange år har vi lært og udviklet os som virksomhed, mens vi ydmygt har genopfundet børneværelset. Vi har altid holdt vores vision tæt på den oprindelige LIFETIME filosofi ved at fokusere på ansvarlig innovation og fremragende håndværk. Vi forblev tro mod vores mission om at levere funktionelt og inspirerende design, der bidrager til gode barndomsminder og glade forældre over hele verden. Vores design stræber efter den rette kombination af funktionalitet, design og kvalitet for at repræsentere det førende brand inden for bæredygtige premiummøbler til børn.

THE LIFETIME PHILOSOPHY