Vores team

 
Inge Lund – Salgsassistent

Inge har været en del af vores familievirksomhed i over 40 år. Hun kan stadig huske dengang, ordrer blev skrevet på en skrivemaskine.
 
Grethe L. Krog – Salgsassistent

Grethe er vores ekspert i kundeservice og har været hos os siden 2006. Hun kender vores kollektion udenad og kan endda fortælle dig artikelnumre på varer, der for længst er udgået af kollektionen.

Solvej Sejdenfaden Runge – Salgsassistent

Solvej kom til os som trainee i 2020 og besluttede sig for at blive i vores team efter at have afsluttet sin uddannelse. Solvej er vores ekspert i rekonstruktioner og alt vedrørende data.

Sophie Christensen – Salgs- og marketingkoordinator

Sophie kom til LIFETIME i 2021 og koordinerer alle former for opgaver relateret til marketing, salg eller bæredygtighed. Du kan kontakte Sophie via: sc@lifetime.dk

Michael Just Nielsen – Salgs- og marketingchef

Michael blev en del af LIFETIME familien i 2011 som salgschef og er i konstant kontakt med alle vores agenter over hele verden. Han er konstant ude på markedet og forbinder nye forretningsmuligheder.
 

 


Jaco Bosch 
– Chef for design

Jaco blev vores designer i 2009 og har siden sørget for, at LIFETIME filosofien følges gennem hele vores kollektion. Han er designeren af mange unikke LIFETIME artikler og ser altid på sine designs gennem børns øjne.

Tom Clausen 
– Teknisk designer

Tom blev en del af vores team i 2017 og arbejder med tekniske tegninger og samlevejledninger. Tom er grunden til, at alle kan samle en LIFETIME seng.

Charlotte Fuglsang Dalgas 
 – E-commerce

Charlotte blev en del af vores kreative team i 2021 og er vores ekspert i e-handel og LIFETIMEs online præsentation.


Pete Devine – IT Strategy manager

Pete er skaberen af vores LIFETIME verden i 3D. Han hjælper os og vores kunder med smarte online softwareløsninger.

Keld Nielsen
 – CEO og medejer

Keld kom til LIFETIME som ungdomsarbejder, da han var 13 år gammel, og senere blev han maskinsnedker, træværkstekniker og afdelingsformand. Han blev medejer og direktør i 2008 og har siden drevet virksomheden.

Henrik Engel
 – CFO og medejer

Henrik er en del af fjerde generation af Engel-familien og tiltrådte i 2013 som medejer og bogholder. Hvis du har spørgsmål vedrørende fakturaer eller betalinger, bedes du kontakte he@lifetime.dk